Evident, după cum spune și denumirea, acorzi o mare importanță analizei fundamentale în procesul tău de luare a deciziilor de investiții.
Evaluezi factori precum rezultatele financiare, produsele și serviciile companiilor, managementul, poziția pe piață și perspectivele de creștere pe termen lung. Această analiză detaliată îți permite să identifici companii solide și să le incluzi în portofoliu.
Ai o abordare pe termen lung și îți menții investițiile pe o perioadă extinsă. Ești dispus să tolerezi fluctuațiile pe termen scurt ale pieței și te concentrezi asupra performanței pe termen lung a companiilor în care investești.
Investițiile tale sunt bazate pe convingeri puternice și pe încrederea în potențialul de creștere și succes al companiilor în care investești. Nu te lași influențat de fluctuațiile de preț pe termen scurt sau de opinii externe și ai încredere în propriile tale analize și judecăți.
În calitate de investitor fundamental, abordarea ta se bazează pe o înțelegere aprofundată a companiilor și a pieței și pe o abordare disciplinată și răbdătoare. Continuă să te educi și să-ți dezvolți abilitățile în analiza fundamentală și să fii consecvent în aplicarea strategiilor tale pe termen lung.
CE MIȘCĂ PIAȚA
Cum să separi acțiunile cu potențial de cele care nu performează
Tehnici și instrumente* care te vor ajuta să îți creezi o listă de companii cu potențial de creștere și să-ți dezvolți un mindset orientat către profit.
*Aceleași tehnici pe care le folosesc personal de fiecare dată când caut în ce acțiuni să investesc.
Un investitor bun nu doar cumpără acțiuni, ci lucrează constant la propriul mindset.
Primii pași către o strategie completă de construire a portofoliului:
3 criterii de selecție a acțiunilor performante.
Un instrument cu care vei selecta rapid companiile cu potențial de creștere.